Sertifikovana dezinsekcija bubašvaba i bubarusa u svih 17 Beogradskih opština sa izdavanjem pismene 6-mesečne garancije

Preduzeće Pest-Global Group DOO Beograd i servis Bubasvabe.com već 11 godina unazad primenjuju postupak deratizacije i dezinsekcije u Beogradu svih vrsta kanalizacionih crnih bubašvaba i brzih žutih kuhinjskih bubašvaba takozvanih “bubarusa” u svih 17 Beogradskih opština,svim prigradskim naseljima i daljim destinacijama do cirka 100 km od grada Beograda.

Naše decenijsko iskustvo dokumentovano je referencama od preko 9000+ Klijenata do sada sa procentom reklamacija ispod 1%.

Svi naši tretmani u regulaciji crnih bubašvaba i žutih bubarusa su zasnovani na strogim članovima Zakona o Sanitarnom Nadzoru R.Srbije ćlan.1-član.41 i primenjuju se od strane osoba sa visokim stepenom edukacije i sertifikata.

Rezultat je 100% učinak u vrlo kratkom roku bez potrebe napuštanja prostorija uz potpunu pravnu,biološku i medicinsku sigurnost i izdavanjem sve potrebne prateće dokumentacije.

Naši Klijenti nas uvek preporučuju drugim Klijentima o čemu možete videti u odeljku”Reference i Klijenti” naših 100% zadovoljnih Klijenata.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Do NOT follow this link or you will be banned from the site! 0613092336css.php

Pin It on Pinterest

Podelite stečeno znanje sa drugima...

Prenesite stečeno znanje sa ovog sajta Vašim prijateljima i dobijte mišljenja..