Sertifikovana dezinsekcija bubašvaba i bubarusa u svih 17 Beogradskih opština sa izdavanjem pismene 6-mesečne garancije

Preduzeće Pest-Global Group DOO Beograd i servis Bubasvabe.com već 11 godina unazad primenjuju postupak deratizacije i dezinsekcije u Beogradu svih vrsta kanalizacionih crnih bubašvaba i brzih žutih kuhinjskih bubašvaba takozvanih “bubarusa” u svih 17 Beogradskih opština,svim prigradskim naseljima i daljim destinacijama do cirka 100 km od grada Beograda.

Naše decenijsko iskustvo dokumentovano je referencama od preko 9000+ Klijenata do sada sa procentom reklamacija ispod 1%.

Svi naši tretmani u regulaciji crnih bubašvaba i žutih bubarusa su zasnovani na strogim članovima Zakona o Sanitarnom Nadzoru R.Srbije ćlan.1-član.41 i primenjuju se od strane osoba sa visokim stepenom edukacije i sertifikata.

Rezultat je 100% učinak u vrlo kratkom roku bez potrebe napuštanja prostorija uz potpunu pravnu,biološku i medicinsku sigurnost i izdavanjem sve potrebne prateće dokumentacije.

Naši Klijenti nas uvek preporučuju drugim Klijentima o čemu možete videti u odeljku”Reference i Klijenti” naših 100% zadovoljnih Klijenata.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Do NOT follow this link or you will be banned from the site! Call Now Button0613092336css.php

Pin It on Pinterest

Podelite stečeno znanje sa drugima...

Prenesite stečeno znanje sa ovog sajta Vašim prijateljima i dobijte mišljenja..